Spring til indhold

Hvem står bag?

Hvem står bag?

En samlet kommunalbestyrelse stod bag beslutningen om at ​nedsætte en borgersamling. Demokratirådgiverne fra WE DO DEMOCRACY drev borgersamlingen i Rudersdal og sikrede et "armslængdeprincip" til politikere og forvaltning. Læs mere her.

 

Se video

Hør Johan Galster fra WE DO DEMOCRACY fortælle

Kommunalbestyrelsen i Rudersdal på stranden
Vi står bag beslutningen

Kommunalbestyrelsen

”Vi har brug for din hjælp til at forestille os, hvordan livet i Rudersdal skal se ud i en bæredygtig fremtid, hvor vi sammen realiserer verdensmålene”.

Sådan lyder den overordnede opgave, som kommunalbestyrelsen stiller til den borgersamling, som skal til at sammensættes af en gruppe repræsentativt udvalgte borgere henover de næste måneder.

Læs hvad alle partierne siger om beslutningen her​

Tegning
Vi driver processen

WE DO DEMOCRACY

​Demokratirådgiverne fra WE DO DEMOCRACY driver borgersamlingen i Rudersdal og sikrer et "armslængdeprincip" til politikere og forvaltning. Det betyder i praksis, at politikere og administration ikke kan blande sig i borgersamlingens arbejde og anbefalinger.

WE DO DEMOCRACY rådgiver i demokrati og deltagelse og tager afsæt i faglige indsigter og metoder, der trækker på forandringsledelse, designtænkning, procesdesign og facilitering, oplevelsesdesign og kommunikation.

Læs mere om WE DO DEMOCRACY på deres hjemmeside 

Logo for Analyse & Tal
Vi udvælger

Analyse og tal

​Analysebureauet Analyse & Tal står for at trække lod mellem de borgere, der ønsker at deltage i borgersamlingen. 

Læs mere om Analyse & Tal på deres hjemmeside