Spring til indhold

Borgersamlingens forløb

Her kan du følge med i borgersamlingens forløb og det efterfølgende politiske arbejde med anbefalingerne.

Deltagerne i borgersamlingen overrakte den 28. april 2021 deres anbefalinger til politikerne. Næste fase har fokus på det politiske arbejde med at få anbefalingerne prioriteret og vakt til live. 

Borgersamlingens arbejde

Oprindeligt var der planlagt fem møder i borgersamlingens forløb, men på grund af de skærpede restriktioner i forbindelse med Corona-virus, blev der tilføjet to ekstra møder. Borgersamlingens 3. og 4. møder blev derfor kortere, virtuelle og udelukkende for borgersamlingens medlemmer, hvor de blandt andet fik mulighed for at gå i dybden med input fra borgere.

Styrket borgerdialog 

Arbejdet med borgersamlingen i Rudersdal Kommune er en af initiativerne til at styrke borgerdialog og borgerinddragelse. 

I april 2021 anskaffede kommunen sig den digitale platform, CitizenLab, der skal understøtte dialogen mellem borger til borgere og mellem borgere og politikere. Platformen vil blive brugt til at fremme borgerdrevne forslag og initiativer, herunder særligt i forbindelse med den konkrete realisering af en række af borgersamlingens anbefalinger.

Læs nyheden om Citizenlab​